Skip to content
IKASNARI
  • Privacy Policy

Katxopo

TXAHAL URRITZAREN KATXOPOA

  1. 3 Plater desberdinetan jartzen dugu hirina, ogi arraspatua eta bi arrautz irabiatuak. Bi filete erabiliko ditugu katxopo bakoitza egiteko (Hobeto da tamaina berbera badute obeago estaliko direlako).
  2. Ondi garbituko ditugu fileteak ertzetako ohiletik ez txikitzeko frigitzen ditugun bitartean. Aplastatuko ditugu mailu batekin bigundu eta launtzeko.
  3.  Filetea luzatuko dugu eta bakoitzak bere gatza botako du. Erdi batean urdailazpiko xer bat jartzen dugu eta bere gainean gazta xer bat.
  4. Beste erdia ixten dugu bazterrak mantentzen. Horrela lortuko dugu haragia eta barrukoa ondo gelditzea. Berdina egiten dugu beste fileteekin. Empanatuko ditugu hirinan, arrautzan eta ogi arraspatuan.
  5. Zartaginean sartzen duzu olioarekin 2-3 minutuz alde bakoitzatik. Egina dagoenean sukaldatzeko paperaren gainean jartzen dugu soberan dagoen olioa kendu ahal izateko.

M

  • 4 Filete txahal urritzarenak, liburu bat bezala moztutak
  • 4 Urdailazpiko xerra
  • 8 Gazta xerra
  • Gatza
  • 100g gari-irin
  • 2 Arrautz
  • 200g ogi arraspatua
  • Oliba olioa

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies