Skip to content
IKASNARI
  • Privacy Policy

Bokatak

BEGETALA

  1. Ogia erditik zatitzen dugu eta mayonesarekin igurtzen dugu. 
  2. OLetxuga, tomatea xerratan, azenarioa, hegaluzea eta urdailazpikoa.
  3. Ogiaren beste zatia jarriko dugu.

MM

  • Baguete bat
  • Mayonesa
  • Urdailazpiko egosia
  • Letxuga
  • Tomate
  • 2 Arrautz egosiak
  • Azenario 
  • Hegaluzea

TXIPIROIETAKOA

  1. Txipiroia garbitu eta hegatsak eta garroak bereizi genituen. Gorpua eraztunetan moztu genuen labana zorrotz batekin. Hegatsak gogorragoak dira, beraz, gisatuetarako erabiliko ditugu.
  2. Irinak nahastu eta txipiroiak pasatzen ditugu irineztatzeko. Garrantzitsua da gehiegikeria ezabatzea, txipiroiak iragazki baten gainean astinduz. Oliba-olio ugari berotuko dugu 180ºC-tan, errebozatua kurruskari gera dadin. Frijitu egingo gara urre-kolorekoak izan arte.
  3. Aparrez kendu eta paper xurgatzailearen gainean xukatuko ditugu. Ogiak eskuzabal banatzen ditugu, aldez aurretik erditik irekita. Aukeran, maionesa edo limoi-zukua gehitu daiteke.

M

  • Txipiroi freskua txikia 1
  • Garbantzu-irina 50 g
  • Gari irin arrunta 50 g
  • Ogia
  • Oliba-olio birjina estra
  • Gatza

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies